WhatsApp työpöydälle

No niin, onhan sitä kaivattukin, mutta WhatsApp on ilmeisesti hionut timanttiaan kuntoon vähän pidempään. Nyt WhatsAppia voi kuitenkin käyttää sekä Windows- että Mac-tietokoneilla ihan oman sovelluksensa kautta.

Ei voi olla totta! Mistä sen saa?

Totta se on ja asennuspaketin voi käydä lataamassa osoitteesta https://www.whatsapp.com/download.

Miten tuo toimii?

Jos olet käyttänyt WhatsApp Webiä, tämä on hyvin samanlainen, mutta siis asennettavana sovelluksena. Käytännössä kännykkääsi tulevat viestit ”peilataan” sovellukselle ja lähettämäsi viestit peilataan takaisin kännykkään.

Tarvitsenko tuon käyttämiseen kännykkää?

Kyllä tartteet eli sulla pitää ensin olla WhatsApp asennettuna kännykkään ja tili tehtynä ennen kuin voit ottaa tätä sovellusta käyttöön. Sovelluksen käyttöönotto on ihan samanlaista kuin WhatsApp Webinkin käyttöönotto eli kännykällä luetaan qr-koodi ja sitten pääsee sovellusta käyttämään.

Onko Linuxille omaa versiota?

Ei.

Onko tuo ilmainen?

Luonnollisesti.

Saako sen jo hakea käyttöön?

Siitä vaan 😀