Emojien merkitykset

grinning-face-with-smiling-eyesKuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja ehkäpä juuri tämän takia emojit ovatkin vakiinnuttaneet paikkansa keskusteluissa ensin nuorison keskuudessa, mutta enenevässä määrin myös muissa ikäryhmissä. Perusmallisen hymynaaman nyt tunnistaa kaikki, mutta tiedätkö itse, mitä ne kaikki WhatsAppista löytyvät emojit tarkoittavat?

No mitä ne tarkoittaa?

Ajattelin kirjoittaa piiiiiitkän litanian erinäisistä sosiaalispoliittisista merkityksistä kullekin emojille erikseen, mutta sitten muistin, etten ole väittelemässä tohtoriksi eikä minulla ole tarvetta väitöskirjalle, joten laiskotuksen iskiessä tajuntaan päätin vain linkittää hyvät perusselitykset tänne.

Eli tässä, olkaatten hyvät: http://www.iemoji.com/meanings-gallery/people

Hei, noihan on englanniks!

Tottamuute. Siinä on jollekin hyvä homma, kun suomentaa sivuston sisällön ja ylläpitää sitä. Itse en ajatellut aikani riittävän siihen 😉