Windows-puhelimilla WhatsApp-puheluita

Taas katsaus menneeseen eli siihen hetkeen, kun WhatsAppin Android- ja iPhone-versiot saivat soitto-ominaisuuden eli voit soittaa WhatsApp-kavereillesi. Windows-puhelinkäyttäjät owat waiwihkaa päässeet samaan herkkuun käsiksi.

Jihuu!

Älä muuta sano.

Hetkinen, maksaako noi puhelut sitten jotain ekstraa?

Ei maksa. Samat asia pätevät kuin WhatsAppin käyttöön pikaviestiohjelmanakin eli jos sulla on käytössä datapaketti tai käytät sellaista langaton nettiyhteyttä, josta et erikseen maksa, ei WhatsAppin käyttö maksa mitään ylimääräistä. Eli edelleenkin ensimmäinen käyttövuosi on ilmainen ja seuraavat vuodet maksavat maksimissaan 0,89 euroa vuodelta.

Voinko mä soittaa tolla johonkin toiseen maahan? Ilman lisämaksuja?

Joo, jos sillä vastaanottajalla on kans WhatsApp, sulla on sen numero puhelimessasi ja teillä molemmilla on nettiyhteys käytettävissä.

Entä voiko tolla soittaa toiselle planeetalle?

Jos nettiyhteydet pelaa, ni luulisin senkin onnistuvan. Jos joku haluaa kustantaa mun testireissun, ni ottakaa yhteyttä palautelomakkeen kautta 😉