WhatsAppin pilvivarmistukset hävisi lopullisesti Androidista?

Muistatteko, kun hihkuin innosta Android-WhatsAppin saadessa varmuuskopioinnin pilveen? Miten Android-versio pääsisi vihdoin samalle tasolle iPhonen kanssa varmistuksien helppoudessa ainakin WhatsAppin kohdalla. Vaikkakin silloin käytin vielä julkaisematonta versiota WhatsAppista, olin aika varma, että se ominaisuus tulee kohta viralliseenkin versioon.

No eikö tullut?

Aikaa kului, WhatsApp päivittyi ja pilvivarmistusominaisuus hävisi. Lisää aikaa kului, WhatsApp päivittyi vielä muutaman kerran eikä pilvivarmistuksista ole tietoakaan.

No miksei?

Sen kun tietäis. Ehkä syy oli WhatsAppissa tai sitten Google Drivessa tai peräti Googlessa tai Facebookissa, mutta varmaa on se, että pilvivarmistusta ei tällä hetkellä ole saatavilla WhatsAppissa Androidiin.

No mitäs nyt?

Ajattelin tirauttaa miehisen kyyneleen ja jäädä odottamaan uusia ominaisuuksia. Snif.

EDIT: Kyllä se sieltä nähtävästi on tulossa, mutta aikataulusta ei ole mitään tietoa vielä. Toivossa on hyvä elää.