Mykän WhatsAppin korjaus Lumioissa

whatsapp_logoViime aikoina on tullut useita kysymyksiä samasta aiheesta eli Windows-puhelimessa pyörivä WhatsApp ei enää ilmoita saapuneista viesteistä. Asetukset on kunnossa, mutta WhatsApp on mykistynyt.

Nii, miten se korjataan?

Käynnistä puhelin uudelleen.

Eikö muuta?

Tämä on toiminut tähän mennessä kaikilla kysyjillä, mutta jos se ei sinun kohdallasi toimikaan, voit kysellä asiaa yhteydenottolomakkeen kautta.

Mistä toi vika johtuu?

Todennäköisesti WhatsAppin päivityksen jälkeen jokin bitti on poikittain eikä se oikene ennen kuin puhelin on käynnistetty uudelleen.

Ei toiminu, mitäs ny?

Vastaan on tullut myös tapaus, jossa asetuksia oli säädetty akunkeston parantamiseksi ja käytännössä se poisti WhatsAppin ilmoitukset käytöstä. Kyseinen asetus löytyy täältä asetukset > virransäästö > käyttö > whatsapp > salli sovelluksen suoritus taustalla ja varmista, että asetus on päällä. Jos se on pois päältä, WhatsApp ei voi toimia taustalla ollenkaan eikä viesteistä siis tule ilmoituksia. Kokeile, josko tämä auttaisi.

EDIT: Lisätty virransäästötilan asetuksista info.