WhatsAppin ilmoitusäänen vaihtaminen WindowsPhone 8.1:ssä

Muistatteko vielä, miten yks yleisimpiä WhatsAppiin liittyviä kysymyksiä WindowsPhoneilla oli ilmoitusäänen vaihtaminen ja vastauksena oli tyly: et vaan voi. No nyt voi!

Jee! Miten se vaihdetaan?

Teinpä tästä pienen videonpätkän:

 Ei mulla oo tollasia kohtia kännykässä…

Tämä on valitettavasti vain WindowsPhonen versiossa 8.1 toimiva juttu. Jos puhelimessasi on WindowsPhone 7-käyttöjärjestelmä (esim. Lumia 800, 900 ja 710), et pääse tähän ihanuuteen käsiksi muutoin kuin puhelinta uudempaan vaihtamalla. Jos puhelimessasi on WindowsPhone 8-käyttöjärjestelmä (esim. Lumia 520, 620, 720, 820, 920, 1020), laitteeseesi ei välttämättä ole vielä tullut WindowsPhone 8.1-päivitystä.

No just. Milloin se tulee?

Nokialla on hyvä sivusto, josta voi nähdä, tuleeko päivitys ja missä vaiheessa päivitys olisi tulossa. Linkki sivustolle on http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/.