Lisää tv-sarjoja ilmaiseksi ja leffoja kans – Tunlr

Yksi tämän blogin suosituimmista kirjoituksista on Katso tv-sarjoja ilmaiseksi ja siihen on hienoa saada nyt jatkoa uuden nettipalvelun, Tunlr:n, muodossa.

Tunlr?

Jep, kummallisen oloinen nimi, mutta kyseessä on ilmainen nettipalvelu, joka avaa ulottuvillesi Aammerikan maille rajatut palvelut kuten esim. Hulun, Netflixin, CBS:n, ABC:n, MTV:n ja Pandoran tarjonnan. Näistä mainittakoon erikseen Hulu, jossa voit katsella ilmaiseksi uusimpia tv-sarjoja ja leffoja ilmaiseksi.

Miten tuota Tunlria käytetään?

Tää on se hieno homma. Ei tunnuksia, ei luottokorttitietoja, ei henkilötietoja, ei sähköpostiosoitetta. Sinun pitää vain vaihtaa verkkoasetuksistasi dns-palvelinten osoitteet ja avot, näyttää kuin tietokoneesi olisi Yhdysvaltain maaperällä.

Dns-palvelimet. Just. Kattellaan.

Se on oikeesti ihan helppoa. Palvelun sivuilla on ohjeet, miten asetukset muutetaan (http://tunlr.net/get-started/), mutta esim. näin ne vaihdetaan Windows 7:ssa:

 • Klikkaa Käynnistä-valikko auki
 • Hae ”Verkko- ja jakamiskeskusta”. Riittää kun vähän kirjoitat tuota tekstiä siihen ja valkkaat tuon listalta
   
 • Valitse aukeavan ikkunan vasemmalta puolelta Muuta sovittimen asetuksia
   
 • Klikkaa käyttämäsi verkkoyhteyden kohdalla hiiren oikealla ja valitse Ominaisuudet
   
 • Tuplaklikkaa kohtaa Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)
 • Laita alaosasta täppä kohtaa Käytä seuraavaa DNS-palvelimen osoitetta ja laita ip-osoitteet 149.154.158.186 ja 199.167.30.144
 • Klikkaa OK ja homma on ookoo (palvelun ohjeiden mukaan kone pitäisi vielä käynnistää uudelleen, mutta ainakin mulla homma toimi saman tien)
 • Käy vielä sivulla http://tunlr.net/status/ tarkistamassa toimivuus eli jos sivun alareunassa on kohtuuttoman iso vihree pallura, homma toimii ja sit eikun kokeilemaan!

Hienoa! Mites toi muutetaan normaaliks?

Samaa reittiä mennään, mutta loppuvaiheessa täppä laitetaankin kohtaan Hae DNS-palvelimen osoite automaattisesti ja sitten OK
 

Millä vehkeillä tää toimii?

Palvelun sivuilla on ohjeet Windowsille, Macille, iPhonelle, iPadille, Androidille ja AppleTV:lle, mutta luulisin, että osoitteet toimivat kaikissa laitteissa, joihin voit itse laittaa dns-palvelinten osoitteet käsin. Tällaisia laitteita ovat esim. PlayStation3, Xbox360 ja sen sellaiset.

Vähänks tää on siistii!

Tohon en väitä vastaan. 😉2 Comments

 1. ei toimi


 2. ei toimi:

  ei toimi

  Kummallista. Testasin tämän uudelleen ja ainakin Hulu pyörähti käymään saman tien. Kun asetukset oli taas laitettu normaaliksi, Hulu ei toiminut enää.