Ninite uudistui helpoilla linkeillä

[intlink id=”347″ type=”post” target=”_blank”]Niniteä on käyty aiemmin läpi[/intlink] ja niin hieno kuin kyseinen palvelu onkin, nyt siitä on saatu tehtyä entistäkin hienompi.

Jaa miten?

Nyt kun valitset haluamasi ohjelmat, ne lisätään helppoon, uudelleenkäytettävään ja jopa selkokieliseen linkkiin, jolla voit jatkossakin ladata nuo samat ohjelmat koneellesi. Tai voit antaa linkin tutullesi, joka saa puoliautomaattisesti samat ohjelmat omalle koneelleen. Aika siistiä, eikö?

En ymmärtäny.

Sanotaan, että valitset Ninitestä haluamasi ohjelmat ja klikkaat sitä Get Installer-nappia sivun alaosasta. Kun niin teet, sinulle avataan nettisivu, jonka osoite on esim. http://ninite.com/dropbox-essentials-flash-itunes-opera-sevenzip-skype-spotify-vlc/ ja kuten näet, osoitteessa on juuri ne valitsemasi ohjelmat siistissä listassa. Parasta on, että voit käyttää tuota linkkiä aina vaan ja uudestaan sekä jakaa sen myös kavereillesi, jotka tarvitsevat samoja ohjelmia.

Mitäs muuta hyötyä tästä on?

Itse ainakin koen sen hyödyn, että voin valita kaverin koneelle valmiiksi ne ohjelmat, joita hän tarvitsee ja vain lähettää kaverille linkin vaikka sähköpostissa. Kaveri avaa linkin ja ajaa ladattavan pienen ohjelman. Tuo pieni ohjelma taasen lataa ja asentaa juuri ne ohjelmat, jotka minä olin valinnut ja tekee sen automaattisesti. Mikäli sama ohjelma oli jo kaverin koneella, se päivitetään uusimpaan versioon, jälleen automaattisesti.