Puhdista näyttö suodatinpaperilla

Olet varmasti törmännyt tietokoneen, television ja kannettavan näytön puhdistuspyyhkeisiin. Ja olet varmaan ajatellut niiden olevan hyödyllisiä. Ovathan ne, mutta välillä pääset halvemmallakin. Käyttämällä suodatinpaperia.

Hääh, suodatinpaperia?!?!

Jep. Samaa suodatinpaperia kuin jotkut käyttävät kahvinkeittimessään. Paitsi että näytön puhdistuksessa suodatinpaperia ei kastella.

Käytänkö valkastua vai valkasematonta?

Ihan sama, värierottelu on hyödytöntä.

Entäs jos mulla on jo ”oikeita” puhdistuspyyhkeitä?

Kyllä sä voit niitä käyttää.

Millon suodatinpaperia ei kannata käyttää?

Kun näytön pintaan on kuivunut jotain kiinni, esim. edellisen räkätaudin isoin pärskähdys. Kuivunutta mönjää pitää kostuttaa ja useimmiten ”oikeat” puhdistuspyyhkeet sopivat näihin tapauksiin suodatinpaperia paremmin.