Katso tv-sarjoja ilmaiseksi

Kiinnostaako uusimmat Aammerikan maan tv-sarjat? Ja ehkä vähän muunkin maalaiset? Ja ehkäpä et jaksa odottaa niiden ilmaantumista Suomessa näkyvien kanavien ohjelmistoihin? Etkä siltikään viitsisi oikeastaan maksaa tästä huvista? Kappas kummaa, tähänhän löytyy jo ilmaispalvelu netistä…

Mikämikämikä?!? Kerro heti!

Sivuston nimi on TVGorge.com ja se löytyy aika loogisesti osoitteesta http://tvgorge.com/. Palvelusta löytyy monia jenkkiläisiä tv-sarjoja ja brittiläisistä esim. varsin mainio Top Gear. Jenkkisarjoista mainittakoon Heroes, True Blood, One Tree Hill, Mentalist, NCIS (mun lemppari!), NCIS: Los Angeles ja vaikka mitä muuta tuttua ja meillä tuntematonta. Koko listaa löytyy täältä: http://tvgorge.com/watch-tv-online/.

Paljon maksaa? Miten rekisteröidytään? Tuleeko roskapostia?

Ei maksa, ei vaadi rekisteröitymistä ja sitä kautta ei siis tule roskapostia. Sivustolle vaan mennään, valitaan katsottava sarja ja jakso ja painetaan PLAY. Ei tule mainoksia alussa, lopussa taikka välissä ja videot saa pyörimään koko ruudulla. Jaksoja voi kelata eteen ja taakse sekä hypätä haluttuun kohtaan jaksossa ja laittaa toistolle taukoa ja jatkaa kun haluat.

Mikäs tässä sitten on jujuna?

Hyvä kysymys. Videoiden kuvanlaantu verrattuna normaaliin tv-lähetykseen on heikkolaatuisempi, mutta siihenkin tottuu aika pian. Tekstityksiä ei luonnollisestikaan ole ja nopeahko nettiyhteys on erittäin toivottava. Huonoja puolia ei ole muuten tullut katselussa vastaan.

Oliko muuta?

Yöunet taitaa jäädä väliin parilta kuukaudelta… 😉

EDIT: Tämän kirjoituksen jälkeen TVGorge on käynyt jonkinasteisen mylläkän läpi ja joutunut mm. tarkkailun alaiseksi tekijänoikeussyytteiden keskellä. Toinen harvinaisen hyvä sivusto on kuitenkin tullut tietooni ja sen nimi on SideReel, joka löytyy osoitteesta http://www.sidereel.com. SideReeliin pätevät samat kommentit kuin TVGorgeenkin, joten siitä vain kokeilemaan!

EDIT 2: Tähän kirjoitukseen on tullut myös jatko-osa, käy kurkkaamassa!One Comment

  1. Tattis, nyt pitääkin ruveta katsastaan tarjontaa