Avast Antiviruksen uusiminen

Avast Home Edition on ilmainen, omasta mielestäni hyvä virustorjuntaohjelma, jonka hyviin puoliin lukeutuu mm. keveys ja suomenkielisyys. Avastin voi ladata ja asentaa suoraan Avastin nettisivuilta (http://avast.com/eng/download-avast-home.html).

Avast toimii asennuksen jälkeen 60 päivää ilman rekisteröintiä ja rekisteröinnin jälkeen 14 kuukautta. Tuon ajan jälkeen ohjelma pitää rekisteröidä uudelleen ja se toimii taas toiset 14 kuukautta. Ja sen jälkeen rekisteröidään taas ja…

Kaveripiirilleni olen asentanut Avastia aika paljon, mutta jälkeenpäin olen myös joutunut tekemään aika paljon noita uudelleenrekisteröintejä. Rekisteröinti ei ole hankala homma, mutta asiassa ehkä arkaillaan liikaa.

Joten päätin tehdä asiasta ohjeen, jonka voit ladata tästä.

EDIT: Oheiset ohjeet toimivat Avastin versioon 4.8 saakka. Uusin, versio 5, vaatii asennuksen jälkeen ainoastaan nimen ja sähköpostiosoitteen, jotka syötetään suoraan ohjelmaan. Aiemmasta poiketen sinulle ei lähetetä sarjanumeroa sähköpostissa, vaan kun olet nimen ja sähköpostiosoitteen antanut, homma on sillä selvä.